Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Élete egy állandó áldozat volt a város javára Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. január 27.
A Kossuth utca 8. szám alatti épület homlokzatán kerül elhelyezésre Székesfehérvár egykori polgármesterének, dr. Saára Gyulának az emléktáblája. Az alkotást Pintér Balázs szobrászművész készítette, és dr. Cser-Palkovics András polgármester avatja január 27-én, pénteken 9 órakor. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Program a méhnyakrák megelőzésére a Fehér Palotában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. január 27.
ImageFigyelemfelhívó programmal csatlakozik Székesfehérvár a XI. Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez. Január 27-én, pénteken délután szeretettel várnak minden érdeklődőt a Fehér Palota Üzletközpontba, ahol az életmentéshez kulcsfontosságú prevencióról, a HPV elleni védőoltásról és a szűrővizsgálatokról adnak tájékoztatást a szakemberek.
Tovább...
 
Felvételi nyílt nap lesz szombaton a Kodolányin Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 27.
ImageFelvételi nyílt napot szerveznek a Kodolányi János Főiskola székesfehérvári oktatási helyszínén szombaton. Az érdeklődők az induló alap- és mesterszakokról, illetve a felsőoktatási szakképzésekről szerezhetnek információt. A tájékoztatás a duális képzési formában induló alapszakokra is kiterjed.
Tovább...
 
Várják a jelentkezéseket a Nyugdíjas Ki-Mit-Tud?-ra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 26.
ImageVárják a jelentkezéseket a XXIV. Fejér Megyei Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud?-ra, előadó- és képzőművészeti kategóriákba tartozó műsorokkal és alkotásokkal. A Szabadművelődés Háza minden egyéni és csoportos nevezést szeretettel vár február 10-ig!
Tovább...
 
Szakmai kitüntetésekre várnak jelöléseket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 26.
ImageAz idei esztendőben két kitüntető szakmai díjra is várja a javaslatokat az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért. A Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban azok a helyi vállalkozások, cégek részesülhetnek, amelyek tevékenységük során szem előtt tartják a felelősségteljes, etikus piaci magatartást.
Tovább...
 
II. Székesfehérvári Székely Bál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. január 26.
ImageSzínvonalas népzenei műsort, élőzenés produkciókat, hagyományos erdélyi finomságokat és hajnalig tartó mulatságot kínál vendégeinek a „Székesfehérvári Székely Bál – a Kárpát-medencei magyarság ünnepe” című estély, melyet második alkalommal rendeznek meg a megyeszékhelyen.
Tovább...
 
Szülők és gyerekek  elszakadások és visszautak Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. január 26.
ImageVisszatalálunk egymáshoz? annak az előadásnak a címe, amit a Székesfehérvári Waldorf Egyesület szervez január 26-án 17.30 órára a Művészetek Házába. Az előadó pedig nem más, mint a Waldorf-képzés egyik fő szervezője, dr. Vekerdy Tamás pszichológus, író.
Tovább...
 
Átlagosan kezeljük tehetségeinket Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 25.
Az idei évben negyedik alkalommal adta ki Nemzetközi Tehetség Versenyképességi Indexét (Global Talent Competitiveness Index, GTCI) a világ egyik vezető üzleti iskolája, az INSEAD. Az Adecco Csoporttal és a szingapúri Human Capital Leadership Institute-tal (HCLI) közösen végzett éves felmérés azt vizsgálja, hogy az országok milyen hatékonyan kezelik és kamatoztatják a tehetséget. A felmérésben résztvevő 118 ország közül Magyarország a középmezőnyben, a 41. helyen végzett.
Tovább...
 
A Cloud 9+ a Corvinus Beetetőben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. január 25.
ImageSzerdán este folytatódik a Corvinus Beetető - üzletről középiskolásoknak című előadássorozat a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A meghívott Cloud 9+ együttes tagjai a zene és az üzlet viszonyáról, a lemezkiadásról és a koncertekkel kapcsolatos marketingről is beszélnek majd az érdeklődőknek.
Tovább...
 
Nádasdy Borbála és Zichy Aladár a Múzeum vendégei Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. január 25.
Image’56-os arisztokrata emigránsokkal hallhatnak beszélgetést az érdeklődők szerdán délután a Szent István Király Múzeumban. Bányai Balázs történész vendégei Nádasdy Borbála és Zichy Aladár lesznek a Rabok tovább… című kiállításhoz szervezett programsorozat következő állomásán. A rendezvényre a belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
XXI. század: a férfiasság véghanyatlása? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 24.
Ma este rendezik meg "Bedő Imre:Férfienergia" című könyvének bemutatóját Székesfehérváron.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12376 - 12386 / 20393